Livrarea se face prin firma de curierat.

Lvrare gratuita pentru comenzi de peste 250 lei!!

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata.
Taxa de livrare : 19 lei / colet.

ATENTIE!!! daca localitatea ta nu face parte din aria de acoperire a firmei de curierat1, va trebui achitata o taxa suplimentara in functie de numarul de km ce despart respectiva localitate de cel mai apropiat depozit. In cazul in care se aplica aceasta taxa suplimentara va vom contacta pentru confirmare inainte de expedierea coletului.

Conditii de retur:

Returul se poate face in decurs de 30 de zile de la facturarea produselor. In orice situatie de returnare a produselor (colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire.

Pentru ramburs, se va folosi acelasi serviciu de transport.

Costul transportului pentru ramburs va fi suportat de catre noi. Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va face in termen de 1-2 zile lucratoare de la primirea produsului, returnarea se va face prin ramburs.