Site-ul www.textilia.ro este proprietatea Asociația Textilia, cu sediul social în comuna Sic, sat Sic, județul Cluj, strada III, nr. 66, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor sub Nr. 4303/235/2014, CUI 34025310, denumită în cele ce urmează Textilia sau vânzător.Politica de vânzare online

Vânzare online

Site-ul poate fi folosit de orice vizitator care a împlinit vârsta de 18 ani.

Cumpărătorul poate fi sigur că preţul de achiziţie a produselor de pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

Textilia poatete publica pe site informaţii despre produse şi promoţii practicate, într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil. Unele caracteristici sau preţul produselor de pe site pot fi modificate de către vânzător, fără preaviz, sau pot conţine erori de operare.

Preţurile prezentate sunt expimate în lei (RON) şi conţin TVA, întrucat societatea nu este plătitoare de TVA. Preţul produselor este afişat în pagina produsului şi în pagina de comandă, alături de costul transportului.

Preţul produselor comandate se poate achită prin transfer bancar sau la primirea coletului, prin ramburs.

Utilizatorul poate plasa o comandă pe site adăugând produsul dorit în coşul de cumpărături, urmând să finalizeze comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate. Odată adăugat în coşul de cumpărături, produsul este disponibil în masura în care există în stoc. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, fara a finaliza ulterior comanda, nu înseamnă înregistrarea unei comenzi şi nici rezervarea produsului.

Utilizatorul poate face o comanda fără crearea unui cont de utilizator sau prin crearea unui cont de utilizator. Prin crearea şi folosirea contului de utilizator, utilizatorul este răspunzător pentru menţinerea confidenţialităţii datelor sale de cont (username şi parola) şi pentru accesarea contului.

Prin acceptarea termenilor şi conditiilor, utilizatorul îşi dă acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document.

Preţul şi modalitatea de plată sunt indicate în fiecare comandă. Vânzătorul va emite o factură pentru produsele livrate, cumpărătorul fiind obligat să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislatia în vigoare.

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul este de acord cu faptul că toate datele furnizate, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte şi complete la momentul plasării comenzii. Totodată, cumpărătorul este de acord ca In a Box să îl contacteze atunci când este necesar pentru finalizarea comenzii.

Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (ex. imagini) sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare şi nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea vânzătorului.

Vânzătorul poate anula comanda plasată de catre cumpărător, dupa ce a notificat cumpărătorul, fără nicio obligaţie ulterioară, daca au loc următoarele situaţii:

  • datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete şi/sau incorecte;

În cazul în care un produs nu poate fi livrat de către vânzător, acesta din urma va informa cumpărătorul asupra acestui fapt.

În cazul în care cumpărătorul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din contract (30 zile calendaristice de la data primirii produsului comandat), vânzătorul va rambursa suma plătită de cumpărător până la acel moment în maxim 7 zile calendaristice de la primirea returului.

Poți citi mai multe în pagina dedicată Livrării și Returului aici.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului este proprietatea Textilia şi intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

Utilizarea site-ului este permisă doar în interes personal, fără scop direct ori indirect de natură comercială sau care contravine intereselor vânzătorului. Copierea, stocarea, modificarea sau transferarea site-ului şi/sau a conţinutului în întregime sau parţial nu sunt permise fără acordul explicit în scris al Textilia şi sunt sancţionate potrivit legislaţiei în vigoare.

Pe site-ul textilia.ro pot exista link-uri către alte site-uri. Textilia nu este răspunzător pentru conţinutul pus la dispoziţie de către site-urile unor terţe părţi.

Dispoziţii finale

Litigiile ce derivă din prezentul document se vor soluţiona pe cale amiabilă sau de instanţele competente.

Prezentul document este guvernat de legea României.

Orice altă problemă, netratată de niciun articol din prezentul document, poate fi notificată la office@textilia.ro, urmând a se rezolva pe cale amiabilă în cel mai scurt timp posibil.

Suntem aici pentru orice informaţie suplimentară: office@textilia.ro.

Politica de confidențialitate și prelucrare a datelor personale:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia Textilia, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este pentru reclamă, marketing și publicitate precum administrarea comenzilor plasate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor plasate de către dumneavoastră și pentru a beneficia de ofertele și reducerile magazinului nostru online textilia.ro. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa și livra comenzile plasate și imposibilitatea de a vă anunța regulat despre ofertele și reducerile magazinului nostru online textilia.ro . Datele furnizate nu sunt oferite către terți cu excepția situațiilor când sunt absolut necesere pentru onorarea comenzilor, încasarea contravalorii comenzilor și când sunt solicitate de către organele de stat abilitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul căreia se fac livrările.

Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc., oferite de Asociația Textilia prin intermediul magazinului online textilia.ro vă rugăm să vă înscrieți la newsletterul nostru, specificând numele și adresa dumneavoastră de e-mail. Dacă doriți să achiziționați un produs sau serviciu din magazinul online textilia.ro vă rugăm să completați datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresă, localitate, județ, adresă de e-mail, număr de telefon).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail la adresa de contact office@textilia.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Dacă v-ați înscris la newsletterul nostru atunci veți primi periodic, în căsuța de e-mail, informații despre produsele și serviciile magazinului nostru textilia.ro . Dacă nu mai doriți să primiți newsletterul de la textilia.ro vă puteți dezabona oricând printr-o înștiințare scrisă, pe e-mail, la adresa office@textilia.ro, în care să specificați acest lucru.

GDPR:

Pentru că ai folosit serviciile noastre și ai fost clientul nostru trebuie să știi că printre responsabilitățile noastre față de tine se află și modul în care avem grijă de datele tale personale. Până la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie să știi despre datele tale personale și modul în care noi le prelucrăm?
După cum probabil știi deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în baza consimțământului tău, în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale (interesul nostru legitim) și în baza prevederilor legale. Pentru a ne indeplini toate obligațiile față de tine, atunci când este necesar, comunicăm aceste date și către partenerii noștri (transportatori sau alți furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucrăm aceste date?
Website-ul textilia.ro, deținut de Asociația Textilia, prelucrează datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • pentru a ne indeplini obligațiile și drepturile care decurg din contractul cu tine, clientul nostru;
  • pentru a ne asigura că nu ratezi nici o promoție, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tău pentru comunicări de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutăți și concursuri;
  • pentru determinarea și evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura că îți oferim serviciile ideale pentru tine;
  • realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

În afară de scopurile care reies din obligațiile contractuale – interesele legitime prevăzute legal, prelucrarea datelor tale cu caracter personal se va face doar cu acordul tău.

Contact si suport privind datele tale
Îți poți exercita drepturile prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor printr-o cerere scrisa, datată, semnată și transmisă către Asociația Textilia prin:
E-mail: office@textilia.ro
Posta: Asociația Textilia, CUI 34025310, Sediu: Com. Sic, str. III, nr.66, jud. Cluj, România

Ne angajam să aplicăm toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat asupra lor.
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Asociația Textilia, puteți accesa site-ul textilia.ro sectiunea Politica de confidentialitate.